Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

GasNet stojí už deset let po boku Dobrovolných hasičů

29.05.2020

#novinka  #tisková zpráva 

Ocenit profesionalitu zásahů dobrovolných hasičů a také jejich preventivní činnost - to je hlavní cíl ankety Dobrovolní hasiči roku. Přihlašování sborů a jednotek do desátého ročníku ankety bylo zahájeno v pátek 29. května v Brně. GasNet je deset let, tedy od začátku ankety, generálním partnerem dobrovolných hasičů.

Hasiči jsou v první linii vždy, nejen při koronaviru

Letošní ročník je mimořádný nejen kulatým výročím, ale zejména kvůli událostem uplynulého období, které přineslo řadu mimořádných skutků a aktivit dobrovolných hasičů. „Hasiči i v posledních dnech a týdnech prokázali svoji nezastupitelnou roli v pomoci veřejnosti. My je potkáváme zejména při obnovování dodávek plynu a spolupráce s nimi si velmi vážíme. Jsme hrdí na to, že už deset let můžeme prostřednictvím Ankety vyjádřit náš respekt k jejich každodenní obětavé práci,“ uvedl zástupce generálního partnera Pavel Káčer, ředitel provozu společnosti GasNet. „V posledních dnech se hodně mluví o první linii, o zdravotnících, o policii, a zejména o hasičích. Ti jsou však v té první linii vždycky, nejen když je koronavirus,“ doplnil Pavel Káčer.

GasNet stojí už deset let po boku Dobrovolných hasičů

Za 10 let téměř 20 milionů korun pro hasiče
Od této chvíle mohou jednotky a sbory dobrovolných hasičů přihlašovat do soutěže své nejlepší akce a zásahy. Přihlašování, které odstartovalo s více než měsíčním zpožděním, letos přináší i jednu změnu. Jednotku či sbor, o které se domnívá, že si zaslouží ocenění za činnost v období od července 2019 do konce letošního června, může do Ankety přihlašovat i široká veřejnost.

Vybraní finalisté získají finanční a věcné dary na podporu činnosti nebo na nákup nového hasičského vybavení. Během minulých ročníků bylo uděleno celkem 372 ocenění a dobrovolným hasičům bylo poskytnuto téměř 20 milionů korun.

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10