Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

Web LNG v novém kabátě

19.08.2022

#novinka  #tisková zpráva 
Webové stránky www.LNG.cz, na kterých prezentujeme naše aktivity spojené s rozvojem zkapalněného zemního plynu (LNG) v silniční nákladní dopravě, dostaly novou a vylepšenou tvář v souladu s naší značkou. Stránky tak vizuálně ladí s novým webem www.gasnet.cz, který jsme nedávno také spustili. Dokončili jsme tak další krok v proměně naší komunikace v digitálním prostoru.

Stránky LNG.cz jsme převedli do nové podoby začátkem měsíce. „Zásadně se proměnil celkový design, který je v souladu s naší značkou a hlavním webem GasNet.cz. Také jsme aktualizovali a zpřehlednili obsah, který je nyní uživatelsky příjemnější pro zájemce o LNG z řad autodopravců a dalších podniků. Web je navíc plně responzivní a uzpůsobený k přístupu z mobilních zařízení,“ shrnuje změny Tomáš Pernis z oddělení PR a komunikace, který projekt zastřešoval, a dodává: „Stránky jsme v novém spustili v české i anglické verzi a dále je budeme rozvíjet zveřejňováním článků a novinek na téma rozvoje LNG.“

Na LNG.cz se zájemci dozví nejen všechny důležité informace o využití zkapalněného zemního plynu v moderní, ekologické a hospodárné kamionové přepravě, ale mají také možnost zaregistrovat se jako zákazníci našich LNG stanic a zajistit proškolení řidičů nákladních vozů k čerpání tohoto paliva. GasNet provozuje v současnosti v ČR celkem tři plnící stanice na LNG pro kamiony: v Klecanech, Nýřanech a Mladé Boleslavi. Také jsme už proškolili více než 300 řidičů v jejich používání.

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10