Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

GasNet oceňuje nejlepší týmy dobrovolných hasičů

21.11.2022

#novinka  #tisková zpráva 
Televizní kamery běží. Hra světel se proplétá obřím sálem brněnského centra Zoner Bobyhall, který je zaplněný hasiči ve slavnostních uniformách. Jsou tu i plynaři z GasNetu. Na pódium přichází moderátor Petr Rychlý a postupně také nejlepší hasičské týmy. Je středa 16. listopadu, začíná galavečer Ankety Dobrovolní hasiči roku 2022.

 

GasNet během galavečera pomohl ocenit nejlepší hasičské týmy

Práci dobrovolných hasičů pomáhá GasNet oceňovat s Anketou již 12 let jako její spolehlivý generální partner. Dobrovolnici tak díky všem partnerům získali již více než 25 miliónů korun na vybavení, se kterým pomáhají zachraňovat životy a majetky.

Podpora od GasNetu nespočívá jen ve finančních příspěvcích na vybavení hasičů, ale také v podpoře dobrovolnické činnosti našich zaměstnanců. Mnoho dobrovolných hasičů je totiž i mezi námi plynaři a když to situace vyžaduje, umožňujeme jim zapojit se do akcí. Tak tomu bylo i během požáru v Českém Švýcarsku. Naši zaměstnanci zde pomáhali nejen jako plynaři, ale také jako hasiči či se zásobováním potravinami. Jsem za to na ně opravdu hrdý. Respekt všem hasičům!“ vzkázal do TV kamer ředitel provozu skupiny GasNet Petr Koutný.

Hasiči a plynaři: spojuje nás bezpečnost
Na galavečeru nechyběli za odměnu také plynaři, kteří v uplynulých měsících pomáhali nejlépe zlepšovat bezpečnost práce: „Líbí se mi, že GasNet podporuje zrovna dobrovolné hasiče, protože jako plynaři se všemi hasiči spolupracujeme. Pomáhají nám. Spojuje nás bezpečnost, která je v GasNetu prioritou pro spolehlivé dodávky plynu. A galavečer? Ten byl parádní, užili jsme si ho. Nejvíce se mi líbila vystoupení písničkáře Pokáče,“ říká jeden z účastníků, plynař Petr Juršťák.
Již brzy na ČT2
Podívejte se na TV záznam ze slavnostního galavečera s Petrem Rychlým, Ondřejem Vetchým či Pokáčem. V sobotu 3. prosince od 16:20 hodin jej odvysílá ČT2.

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10