Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

GasNet spolehlivým partnerem hasičů. Nejlepší dobrovolníky oceňujeme už 13 let

25.05.2023

#novinka  #tisková zpráva 
Bezpečnost, spolehlivost, respekt – tři hodnoty, které sdílíme s hasiči. Společně respektujeme energii plynu, posilujeme bezpečnost a jako GasNet jsme již 13 let spolehlivým generálním partnerem Ankety Dobrovolní hasiči roku. S Anketou zlepšujeme technické vybavení hasičů a letos opět oceníme nejlepší týmy.

 

Jako největší tuzemský distributor plynu máme ambiciózní plán: zemní plyn chceme postupně nahradit obnovitelným vodíkem. V přípravách na novou éru plynárenství hraje klíčovou roli bezpečnost, kterou chceme nadále posilovat také ve spolupráci s hasiči. A máme na co navazovat, vždyť jen prostřednictvím Ankety oceňujeme práci dobrovolných hasičů spolehlivě již 13 let. Současně podporujeme i dobrovolnickou činnost našich zaměstnanců. Mnoho dobrovolných hasičů je totiž mezi námi plynaři a když to situace vyžaduje, umožňujeme jim zapojit se do akcí,“ uvedl provozní ředitel GasNetu Petr Koutný na tiskové konferenci při příležitosti zahájení Ankety Dobrovolní hasiči roku 2023.

Konference se letos symbolicky uskutečnila v areálu brněnského výstaviště, kde se současně konal mezinárodní veletrh požární techniky PYROS.

Hasiči získali pomoc v hodnotě přes 25 miliónů korun
Se startem Ankety začíná i letní roadshow, během které bude značka GasNet vidět ve 30 obcích po celé ČR. Mediálním partnerem roadshow je Ráááádio Impuls a její harmonogram najdete brzy na webu www.adhr.cz. Zde také naleznete pravidla Ankety.

Na 50 hasičských týmů, které v Anketě obdrží největší počet hlasů, čeká reprezentativní ocenění v podobě skleněné zásahové helmy a finanční příspěvek na technické vybavení. Za 12 let se díky Anketě a jejím partnerům podařilo ocenit 527 jednotek a sborů dobrovolných hasičů. Týmy obdržely finanční i věcné dary v hodnotě 25,3 miliónů korun.

Slavnostní vyhlášení výsledků Ankety proběhne na podzim za účasti kamer České televize.
#PomáhámeSpolečně
Informace o Anketě budeme průběžně přinášet také na sociálních sítích GasNetu. Sledujete: Facebook, Instagram, Twitter nebo LinkedIn.

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10