Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

GasNet je Férový zaměstnavatel roku 2023

19.06.2023

#novinka  #tisková zpráva 
GasNet je jedničkou v soutěži Férový zaměstnavatel. Tu jedničku nám dali naši vlastní zaměstnanci. V kategorii firem, které zaměstnávají více než 500 zaměstnanců jsme na českém trhu práce nejlepší. Ocenění se uděluje na základě hodnocení současných i bývalých zaměstnanců na webových stránkách atmoskop.cz. Žebříček bere v úvahu pracovní atmosféru, spolupráci a vztahy v týmech.

 

Foto: Klub zaměstnavatelů

V anketě Atmoskop hodnotili současní i bývalí zaměstnanci GasNetu, jak se jim ve firmě pracuje, jaké mají pracovní podmínky nebo jak jsou za svou práci odměňováni.

Je to pro GasNet skvělá zpráva, že se u nás pracuje dobře. Intenzivně pracujeme na zlepšování pracovních podmínek v GasNetu – máme zkrácenou pracovní dobu, podporujeme home office, investujeme do vzdělání našich lidí, budujeme na pracovištích dobé vztahy. První místo v Atmoskopu je jasným důkazem, že jdeme správným směrem a že se můžeme rovnat těm nejlepším na českém trhu,“ říká Linda Becková z HR GasNetu.

V čem GasNet zabodoval?

GasNet má dobře fungující týmy, který žijí bezpečností, spolehlivostí a respektem. Tyto hodnoty určují směr, jakým společnost jde, když připravuje Česko na vodík. Každý den. Současně lidem naslouchá a jejich podněty řeší. Hodně s tím pomáhá Kulturní tým složený ze zaměstnanců napříč GasNetem. A také chatbot Arnold, se kterým v GasNetu měří spokojenost online. Díky nim vědí, že plynaři oceňují dobré vztahy v týmech a spolupráci založenou na respektu. Především ženy pak oceňují pružnou pracovní dobu či možnost práce z domova.

V hodnoceních zaměstnanci ocenili zejména zajímavou náplň práce. Plynařina určitě není jednotvárná. Navíc GasNet připravuje řadu projektů spojených s distribucí nových plynů – zejména vodíku. Zavádí proto moderní technologie, které mají tuto změnu podpořit a které lákají nové talenty z oblasti IT, stavebních a chemických fakult nebo už přímo ze středních škol.

Chcete pracovat v dobré atmosféře? #BuďGasNet 👉 gasnet.jobs.cz

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10