Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

Fotogalerie: 40 žen z GasNetu a Škoda Auto na autodromu

09.06.2023

#novinka  #tisková zpráva 
40 žen z GasNetu a Škoda Auto zlepšovalo své řidičské dovednosti na autodromu v Jihlavě. Naplno a profesionálně díky kurzu Start Driving Women. Podívejte se na fota.

 

Akci mimořádně určenou pro ženy jsme uspořádali s projektem Start Driving přímo na přání našich žen. Těch pracuje v GasNetu jen 26 %. Plynárenství je totiž díky velkému podílu fyzicky náročné práce přirozenou doménou mužů, a proto s našimi ženami pracujeme o to intenzivněji. Start Driving Women byl jednou z takových aktivit,“ vysvětluje Helena Steinerová z našeho HR týmu.

Společně s námi se akce zúčastnily ženy ze společnosti Škoda Auto. Díky ní si účastnice vyzkoušely i řízení elektroaut. Akce přilákala pozornost médií včetně České televize. Ta plánuje odvysílat reportáž v zářijovém pořadu Auto moto svět. Kurz pro ženy zaštítila horolezkyně Klára Kolouchová, pro kterou je trénink a bezpečnost klíčem k vrcholovým výkonům.

Jak Klára zhodnotila své řidičské dovednosti? Podívejte se na krátké video na našem Facebooku.

GasNet zlepšuje bezpečnost na českých silnicích

Jako partneři projektu Start Driving zlepšujeme kulturu řízení v České republice od roku 2020. Celodenních kurzů se již zúčastnilo na 9000 řidičů. Strat Driving vychází z rakouského systému vzdělávání, navazuje na autoškolu a je primárně určený začínajícím řidičům. Zdarma. Účastníme se ho však také jako zaměstnanci GasNetu.

Díky. Byl to úžasný den. Naučila jsem se, jak řídit bezpečněji. Start Driving doporučuji všem,“ zhodnotila akci naše kolegyně Ivana Řehořová z týmu Asset Management. Podívejte se na fota.

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10