Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

ADHR: Generální ředitel hasičů Vladimír Vlček ocenil spolupráci plynařů s hasiči

07.09.2023

#novinka  #tisková zpráva 
Letošní Anketa Dobrovolní Hasiči Roku zná nejlepších 48 týmů. Vyberte z nich vaše favority a podívejte se na videovzkaz od generálního ředitele Hasičského záchranného sboru ČR. Vladimír Vlček ocenil spolehlivou spolupráci GasNetu s hasiči.

 

GasNet je již 13 let generálním partnerem Ankety a hasičům tak přispívá na vybavení. Rozhodněte, jak významně budou jednotlivé týmy oceněny. Hlasujte na www.ADHR.cz. Finalisté na prvních třech místech díky partnerům Ankety obdrží dary v celkové hodnotě přesahující 2,4 milionů korun. Finální výsledky budou vyhlášeny na galavečeru 16. listopadu, který bude následně vysílat Česká televize.

GasNet jde příkladem
Aby mohli dobrovolníci spolehlivě vykonávat hasičskou činnost, potřebují k tomu podporu ze strany zaměstnavatelů. „Mnoho našich plynařů patří mezi dobrovolné hasiče, přičemž jako GasNet jejich dobrovolnickou činnost plně podporujeme. Se všemi hasiči nás spojuje péče o bezpečnost a respekt k energii plynu. Naši spolupráci nově rozšiřujeme pomocí společných mentoringových programů a webinářů. A to i v oblasti nových technologií, kdy jako GasNet připravujeme Česko na obnovitelné plyny: vodík a biometan,“ uvedl na tiskové konferenci Ankety Petr Koutný, provozní ředitel společnosti GasNet a člen Odborné poroty.

Současně veřejně apeloval na ostatní zaměstnavatele, aby podporovali dobrovolnickou činnost zaměstnanců: „Koho jiného totiž podporovat než ty, kteří mají jako koníček ochranu našich životů a majetku,“ zdůraznil Petr Koutný.
VIDEO: Ať se vám daří, plynaři!
Dlouhodobou podporu dobrovolných hasičů ze strany GasNetu ocenil generální ředitel HZS ČR Vladimír Vlček. Podívejte se na videovzkaz.

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10