Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

Fotogalerie: GasNet ocenil nejlepší dobrovolné hasiče

21.11.2023

#novinka  #tisková zpráva 
Ondřej Vetchý, Lenka Filipová, Petr Rychlý, kapela Highland, plynaři z GasNetu a hasiči – ti všichni se potkali na slavnostním galavečeru Ankety Dobrovolní Hasiči Roku, aby ocenili nejlepší „dobráky“. Záznam uvidíte v sobotu 2. prosince na ČT2.

 

Už 13 let jsme spolehlivým generálním partnerem Ankety, se kterou podporujeme činnost dobráků. „V příštím roce bychom chtěli zúročit zkušenosti, které jsme v GasNet získali díky podpoře dobrovolnické činnosti našich plynařů. Mnoho z nich patří mezi dobrovolné hasiče a GasNet jim umožňuje účastnit se zásahů či vzdělávat se. Bohužel to není ve všech firmách samozřejmost, a tak bychom chtěli ve spolupráci s Anketou a s hasiči motivovat zaměstnavatele v ČR, aby hasičskou činnost zaměstnanců umožňovali. Vidíme to jako další velmi důležitý krok, jak můžeme hasičům smysluplně pomoci. Vždyť koho jiného by měly firmy podporovat než ty zaměstnance, kteří nosí ve svém srdci zodpovědnost jako poslání, ochraňují naše zdraví a majetky. Více představíme v roce 2024,“ uvedl během galavečera provozní ředitel GasNet Petr Koutný.

Díky partnerům Ankety finalisté obdrželi finanční a věcné dary v hodnotě převyšující 2 miliony korun. Finance využijí na nákup hasičského vybavení.

„Galavečer jsme si užili.“
S hasiči nás spojuje bezpečnost a respekt k energii plynu. Na galavečeru nechyběli za odměnu také naši zaměstnanci, kteří v uplynulých měsících nejlépe pomáhali zlepšovat bezpečnost práce s aplikací GasNet Bezpečně: „Jsem rád, že GasNet podporuje zrovna hasiče, se kterými spolupracujeme v terénu. Bylo zajímavé vidět zákulisí televizního natáčení galavečera. Užili jsme si to,“ říká jeden z účastníků, inspektor plynárenských zařízení Jan Bříza.
Podívejte se na fota:

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10