Přejít k obsahu | Přejít k menu | Přejít k vyhledávání

#GasNetSrdcem: pomáháme spolu s našimi zaměstnanci

23.11.2023

#novinka  #tisková zpráva 
V GasNetu se dlouhodobě věnujeme pomoci těm, kteří to potřebují. Podporujeme řadu oblastí – hasiče, diverzitu, obnovu přírody a mnoho dalšího.

Aktuálně běží již druhý ročník zaměstnaneckého dobročinného programu #GasNetSrdcem na kterém spolupracujeme s Donio.cz. Podpořte s námi silné příběhy, které navrhli naši plynaři.

 

Příběhů, na které letos skrze Donio.cz vybíráme, bude devět. Všechny jsou velmi silné, jeden je ale přímo spojený s námi plynaři. S pomocí pro paní Terezu přišel Svatopluk Kněžour, vedoucí realizace staveb Čechy-východ: 

Během realizace staveb v ulicích našich měst se setkáváme s mnoha lidskými příběhy. Příběh jednoho domečku v České Třebové mě oslovil svojí sílou. Matka samoživitelka, sama onkologicky nemocná, se stará o své 3 autistické děti. Naše stavební práce narušily běžný chod rodiny a způsobily velký neklid. Lidé s autismem jsou velmi citliví na hluk a jakékoliv změny. Když nás paní kontaktovala, došlo mi, jak těžký osud byl mamince dětí naložen. Věřím, že finanční sbírka pomůže do domečku v České Třebové přinést alespoň trochu světla v podobě nákupu potřebných pomůcek pro autistické děti.

V rámci #GasNetSrdcem vybíráme jednomu ze synů paní Terezy na počítač, který by mu usnadnil domácí výuku. Docházky do školy totiž není schopný.

Mirek, ale také Terezka, Valinka, Filip a další potřebují naši pomoc
Na příběh Mirka s dětskou mozkovou obrnou, který potřebuje neurorehabilitace, se můžete podívat na videu pod článkem. Podpořte ho sdílením na sociálních sítích LinkedInFacebook, Youtube, nebo přímo finančním darem.

Všechny příběhy, které letos navrhli naši zaměstnanci a my v GasNetu podporujeme, najdete na Donio.

Cítíte plyn? Volejte kdykoliv.

Pohotovostní linka 1239

Potřebuje poradit?
Hledáte informace?
Kontaktujte zákaznickou linku.

Zákaznická linka 555 90 10 10